Resepi Sotong Salted Egg Tepung Bestari / Salted Egg Recipes Bestari Food Malaysia
(kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya). Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu. 1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras.
Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu. (kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya). 1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras.
1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras.
(kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya). 1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras. Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu.
(kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya). 1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras.
(kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya). Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu. 1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras.
(kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya).
1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras. (kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya). Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu.
(kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya). Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu. 1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras.
(kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya). Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu. 1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras.
1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras.
1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras. Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu. (kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya).
Resepi Sotong Salted Egg Tepung Bestari / Salted Egg Recipes Bestari Food Malaysia. 1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras. (kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya). Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu.
1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras resepi sotong salted egg. Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu.
1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras. (kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya). Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu.
(kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya). Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu. 1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras.
1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras. (kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya).
Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu.
(kalau perapan nampak pekat sangat, tambah air sedikit, perapan tidak perlu pekat ya). 1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras. Perapkan ayam dengan bahan blender dan tambah sedikit tepung kering dalam 3 sudu.
1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras.
1 cawan tepung bestari pedas, 2 cawan tepung gandum (saya pakai jenama ros sebab ayam akan lebih garing dan rangup), 1 sudu tepung ubi/beras.
Post a Comment for "Resepi Sotong Salted Egg Tepung Bestari / Salted Egg Recipes Bestari Food Malaysia"